مدلهای متفاوت کیک تولد به شرح زیر است .
تاریخ ارسال : جمعه ۱۱ مهر سال ۱۳۹۳ | توسط : 237 چربیها در تمام سلولها و بافتهای بدن وجود داشته و نقش حیاتی
در غشای سلولی ایفا میکند، همچنین چربیها به صورت پوشش و لایه محافظ در
اطراف بعضی از اعضا و اندامهای بدن یافت میشود.
یکی از مسایلی که در مورد روغنها و چربیها بسیار حائز اهمیت است، مساله فساد آنهاست. هوا ) اکسیژن(، رطوبت، نور،
درجه حرارت، کاتالیزورها و برخی آنزیمها از عوامل اصلی فساد روغنها و
چربیها هستند:
1) هوا ( اکسیژن )
هرگاه روغنها و چربیها در معرض هوا ...
تاریخ ارسال : جمعه ۲۸ شهریور سال ۱۳۹۳ | توسط : 237 قارچ سالم را نمیتوان از
طریق رنگ آن شناسایی کرد چراکه برخی از قارچها سفید یا کرم و برخی دیگر
قهوهای هستند به همین دلیل رنگ سفید قارچ معیاری برای سالم بودن و کیفیت
قارچ نیست.قارچهای خوراکی
عمدتا دارای رنگ، شکل و اندازههای مختلف هستند که از طریق وزن، نبود شکاف و
لکههای قهوهای روی کلاهک قابل شناسایی هستند و باید این نکته را در نظر
گرفت که زمان نگهداری قارچ محدود است.
قارچ باکیفیت، کلاهک سفت دارد؛ بهطوری که اگر با انگشت آن را فشار دهیم ...
تاریخ ارسال : پنج شنبه ۲۷ شهریور سال ۱۳۹۳ | توسط : 237 افزایش
وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، عسل و...
حرفهایترین روش تقلب در فروش زعفران است و رنگ کردن قسمتهای سفید این
گیاه با رنگ طبیعی زعفران محترمانهترین شیوه در تقلب طلای سرخ است که برای
مصرف کنندگان به راحتی قابل تشخیص نیست اما اطلاعات پی آمده ممکن است شما
را هنگام خرید این محصول یاری کند.تقلب
در زعفران منحصر به مخلوط کردن یک گیاه شبیه زعفران با این محصول نیست بلکه
زعفران تقلبی حتی شامل سنگین کردن وزن آن با استفاده ا ...
تاریخ ارسال : شنبه ۱۵ شهریور سال ۱۳۹۳ | توسط : 237 محمدرضا هاتفی با بیان اینکه تولیدکنندگان روغن زیتون فعلاً تمایلی برای افزایش قیمت محصولات خود ندارند، اظهار داشت: 3 تا 4 ماه دیگر که فصل برداشت زیتون آغاز میشود، با توجه به نرخ فروش محصولات کشاورزی و نرخ تورم، قیمت جدید روغن زیتون تعیین خواهد شد. وی با بیان اینکه امسال بخشی از محصولات زیتون با آفت مگس روبرو شده و این مسئله باعث کاهش برداشت زیتون خواهد بود، گفت: تعرفه گمرکی واردات روغن زیتون برای کارخانهها از ابتدای امسال کاهش یافته و از 50 درصد به 26 ...
تاریخ ارسال : شنبه ۲۵ مرداد سال ۱۳۹۳ | توسط : 237 به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، در عکسهای زیر نمونههای زیبایی از تزئین سالاد الویه را مشاهده نمایید:beytoote
تاریخ ارسال : شنبه ۱۸ مرداد سال ۱۳۹۳ | توسط : 237 مصرف برنج قهوهای هم میتواند خوب باشد و هم بد. درواقع، زمانی که ما شلتوک برنج را میگیریم، بخش زیادی از ویتامینهای گروه B، بهخصوص ویتامین B۱، از برنج جدا میشود. به همین دلیل در روند تولید برنج قهوهای، برای اینکه قسمتی از ویتامینهای گروه B را از شلتوک جدا و به دانه برنج منتقل کنند، برنج را حرارت میدهند تا این ویتامینها و برخی ریزمغذیهای دیگر شلتوک و پوسته دیگر برنج در اثر تماس با آب، جدا و وارد دانه برنج شوند. با این حساب، اگر برنج قهوهای در طول ...
تاریخ ارسال : یکشنبه ۵ مرداد سال ۱۳۹۳ | توسط : 237 میگو
یکی از لذیذترین و خوشمزهترین خوراکیهای دریایی است. اما برای لذت بردن
از میگو باید نوع خوب آن را بشناسید و آن را به بهترین شکل تهیه کنید. میگو
در بسیاری از غذاهای دریایی، پیش غذا، پاستا و ... حضور دارد. بنابراین
انتخاب میگوی خوب از لازمات غذای خوب است.چطور میگوی خوب انتخاب کنیم؟نخستین
نکته خوش طعم بودن میگو، تازه بودن آن است. میگوی تازه بسیار بهتر از
میگوی منجمد است. اما ابتدا باید میگو را پوست بکنید و شکم آن را تمیز
کنید. هنگام خرید میگو باید به نکات زیر توجه داشته باشید: ...
تاریخ ارسال : شنبه ۴ مرداد سال ۱۳۹۳ | توسط : 237 شلوغی قنادیها و حتی صفهای خرید این شیرینی جلوی قنادیها آن هم در نخستین ساعات شروع ماه مبارک رمضان نشاندهنده همین موضوع است. جالب است بدانید که تاریخچه زولبیا و بامیه به دوره حکومت ناصرالدین شاه برمیگردد. در تاریخ ناصری آمده است که احتمالا این شیرینی برای بار اول از هند بهعنوان هدیه برای ناصرالدین شاه آورده شده است. قدیمترها در بعضی از شهرهای کشور مواد شیرین مثل کشمش و خرما وجود نداشت و بردن این مواد از شهری به شهر دیگر هم مشکل د ...
تاریخ ارسال : چهارشنبه ۲۵ تیر سال ۱۳۹۳ | توسط : 237 برای خرید اقلام مربوط به ماه رمضان نکات زیر را مطالعه نمایید:خرید نمکهمواره از نمکهای یددار تصفیه شده موجود در مراکز فروش معتبر استفاده نموده از مصرف نمکهای فله یا سنگ نمک خودداری نمایید.نمک باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت و دارای تاریخ تولید و انقضا باشد.نمک را دور از نور آفتاب نگهداری نمایید.وجود ناخالصیهای نامحلول در آب در نمک از جمله مواردی است که در نمکهای با کیفیت پایین و غیر استاندارد دیده میشود. یک راه ساده برای تشخیص این مواد در منزل و ...
تاریخ ارسال : دوشنبه ۲۳ تیر سال ۱۳۹۳ | توسط : 237